Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğu Takdir Topladı! O Artık Su Elçisi..

Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğu Takdir Topladı! O Artık Su Elçisi..

Türkiye'nin en çok tanınan erkek oyuncuları arasında bulunan, neredeyse yer aldığı her proje reyting rekorları kıran ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğu şimdi de yeni bir görev sahibi oldu. Başarılı isim artık Su Elçisi olarak karşımıza çıkacak.

Suyun korunması için şimdiye kadar birçok proje başlatan ve çaba gösteren Finish Türkiye son olarak bu çalışmalarına ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğu'yu dahil etmişti. Projenin yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğu şimdide Finish tarafından Su Elçisi olarak seçilerek bu görevi üstlendi.

Kıvanç Tatlıtuğu artık su elçisi!

Başarılı oyuncu bu görevi üstlenmesinin ardından kendisine sorulan sorulara çok samimi bir şekilde yanıt verdi. Oyuncu açıklamalarında ''Günümüzde yaşadığımız iklim sorunları ortada. Su konusu da ülkemizin en önemli meselelerinden biri ve bu meselede ben, sen yok, hepimiz biriz. Bu yüzden geleceğimiz için el ele vermek zorundayız. Ben de kendi adıma bu konuda bir su elçisi olarak üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğime söz veriyorum.

Oyuncu sözlerini Unutmayın okyanusta bir damlayız ancak okyanus damlalardan oluşur". Hep birlikte, damlaları birleştirerek Türkiye'nin suyunu ve yarınlarını kurtaracak güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. ifadeleri ile tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.