Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğu Yeni Projesiyle Şaşırttı! Herkes Dizi Beklerken O Filmle Geldi..

Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğu Yeni Projesiyle Şaşırttı! Herkes Dizi Beklerken O Filmle Geldi..

Çok uzun zamandır televizyon ekranlarında herhangi bir dizide göremediğimiz ülkemizin en çok sevilen erkek oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğu yeni bir projeyle gelerek, hayranları ile arasında ki hasreti bitirmeye karar verdi. Oyuncunun yeni filminin detayları şimdiden paylaşıldı.

Ülkemizde erkek oyunculardan bahsedince akla gelen ilk isimlerden biride şimdiye kadar birçok dizinin başrolünde oynamış, özellikle bir zamanlar Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül karakteri ile akıllara kazınmış olan Kıvanç Tatlıtuğu. Başarılı oyuncu geçmişte üst üste birçok başarılı projede yer alsa da, şimdilerde uzun zamandır herhangi bir dizi veya film projesi ile ekranlara çıkmıyor. Bu duruma üzülen Tatlıtuğu hayranları sosyal medya hesaplarından tatlı tatlı sitem etse de, bu konuda herhangi bir gelişme yaşandı.

Kıvanç Tatlıtuğu yeni bir filmle geliyor!

Kıvanç Tatlıtuğu'nun uzun bir aradan sonra yeni bir filmle ekranlara geleceği öğrenildi. Oyuncunun yeni yer alacağı dizide sinemada değil, Netflix Türkiye platformunda yayınlanacak. Adı Aşıklar Bayramı olan filmin çekimlerine çok yakında başlanması beklenirken kadroda aynı zamanda usta isim Settar Tanrıöğen'de olacak. Başarılı isimlerin nasıl karakterleri canlandıracakları şimdilik bilinmiyor.

Kıvanç Tatlıtuğu'nun yeni dizisi var mı ?

Evet, başarılı oyuncu aynı zamanda yine Netflix Türkiye'de yayınlanması planlanan Bir Deniz Altı Hikayesi'nde başrol olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.