Ünlü Oyuncu Tolga Sarıtaş Sevenlerini Çok Bekletti! Oyuncu Yeni Projeye Yeşil Işık Yaktı..

Ünlü Oyuncu Tolga Sarıtaş Sevenlerini Çok Bekletti! Oyuncu Yeni Projeye Yeşil Işık Yaktı..

Uzun zamandır herhangi bir dizi projesi ile sevenlerinin karşısına çıkmayan başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş kendisini çok özletti. Oyuncunun merakla beklenen yeni filminden sonra yeni bir dizisi olup, olmadığını açıkladı.

Geçmişte Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde başrol Yavuz Karasu karakterini canlandırmış ve bu karakteriyle büyük bir şöhrete ulaşmış olan başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, bu proje haricinde birçok diziyle daha izleyicilerinin karşısına çıkmış ve artan şöhretini zirveye taşınmıştı. Ülkemizin en çok tanınan oyuncularından biri haline gelen Sarıtaş'ın hayranları çok uzun zamandır kendisinden yeni bir proje bekliyordu.

Tolga Sarıtaş yeni bir filmle geliyor..

Tolga Sarıtaş'ın çok yakında kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Engin Akyürek'le beraber başrolde yer alacakları bir film geliyor. Netflix Türkiye'de yayınlanması beklenen dizinin konusuna dair net bilgiler bulunmazken, yayın tarihinin çok yakında merak edenlerle paylaşılması bekleniyor.

Tolga Sarıtaş'ın yeni dizisi olacak mı ?

Tolga Sarıtaş kendisine sorulan yeni dizisinin olup, olmadığı sorularına  “Görüştüğümüz yerler var. Belki hemen olmaz ama biraz dinlendikten sonra inşallah olur.” şeklinde cevap verdi. Başarılı oyuncunun bu ifadelerinden net olarak bir şey anlaşılamasa da, kendisinin yeni sezonda, yeni bir projeyle ekranlara gelme ihtimalinin yüksek olduğu tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.