Usta Oyuncu Mesut Akusta'nın Son Durumu Nasıl! Yüreklere Su Serpti..

Usta Oyuncu Mesut Akusta'nın Son Durumu Nasıl! Yüreklere Su Serpti..

TRT 1 dizisi Teşkilat'ın usta oyuncularından olan Mesut Akusta geçtiğimiz gün beyin kanaması geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Tüm hayranları kendisinden güzel bir haber beklerken, oyuncunun eşinden yüreklere su serpen haber geldi.

TRT 1'in Teşkilat dizisinde canlandırdığı Mete Bey karakteri ile dikkatleri üzerine çeken, geçmişte  de Karagül ve Börü gibi birbirinden başarılı projelerde adından söz ettiren usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz günlerde tüm hayranlarını adeta yasa boğan bir haberle gündeme geldi. Oyuncunun geçtiğimiz gün akşam saatlerinde  beyin kanaması geçirdi ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Oyuncuya ilk müdahalede bulunulduktan sonra yoğun bakıma aldıkları öğrenildi.

Mesut Akusta'nın son durumunu eşi anlattı!

Usta oyuncu Mesut Akusta'nın durumu hayranları tarafından çok merak edilince eşinden açıklama geldi. Eşi açıklamalarında “Eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin”  ifadelerini kullanarak Akusta'nın hayranlarının içine biraz da olsa su serpti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.