Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinden Alp Arslan Dizisine Transfer! Alp Arslan Dizisinde Büyük Hazırlık…

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinden Alp Arslan Dizisine Transfer! Alp Arslan Dizisinde Büyük Hazırlık…

Pazartesi günleri ekranlara gelen dizi yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Alp Arslan dizisinin başrol oyuncuları belli olurken diziye sürpriz bir isim daha katıldı. Mim Kemal Öke, Alp Arslan dizisine katıldı. Peki kimdir bu Mim Kemal Öke… Merakla beklenen dizi için oyuncular eğitimlerden geçiriliyor.

TRT1’in en sevilen dizilerinden birisi olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi geçtiğimiz sezon reytinglerin altını üstüne getirmişti. Sevilen dizi sezon finalinden sonra radikal bir karar alarak herkesi şaşkına çevirdi. Televizyon ekranlarında ilk defa bir dizi geriye saracak. Yani Sultan Melihşah döneminin anlatıldığı dizide artık Alp Arslan dönemi ekranlara gelecek.

Alp Arslan Dizisi…

Dizinin başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen yer alacak. Sultan Alp Arslan rolünü canlandıracak olan başarılı oyuncu Barış Arduç uzun süredir eğitim almaktadır. Fahriye Evcen ise bayram tatilinin bitmesiyle birlikte eğitimlere başlayacak. Başarılı oyuncu dizide ise Akça Hatun rolünü canlandıracak. Dizi en çok merak edilenler arasındayken sürpriz bir oyuncu diziye katıldı. Uyanış dizisinin Akbilge’si Alp Arslan dizisinde…

Mim Kemal Öke Kimdir?

35 yaşında profesör unvanını alarak Türkiye’deki en genç profesör unvanını alan başarılı oyuncu hem roman hem de senaryo yazarıdır. Ekranlarda ise Akbilge rolü ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu şimdi ise Alp Arslan dizisi ile izleyiciyle buluşacak. Bu haberler birlikte Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden önce Nizamülmülk daha sonra Akbilge sevilen diziye devam etme kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.