Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisine Geri Sayım! Hazırlıklar Göz Kamaştırdı..

Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisine Geri Sayım! Hazırlıklar Göz Kamaştırdı..

TRT 1 ekranlarında yayınlanmak için gün bekleyen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin kadrosuna yeni katılan oyuncularla beraber proje çok değişik bir hala bürünecek.

Uyanış: Büyük Selçuklu gelecek sezona sizlerin de bildiği gibi Uyanış: Büyük Selçuklu olarak başlayacak ve seyircilere Sultan Alparslan'ın hayatını anlatacak.  Yani dizide oyuncu kadrosu ve senaryo başta olmak üzere baştan aşağı her şey değişecek. Seyirciler her ne kadar geçtiğimiz sezonun çok iyi olduğunu ve bu şekilde devam etmesi gerektiğini istediklerini belirtse de, artık bu karar çoktan verilmiş gibi görünüyor.

Uyanış: Büyük Selçuklu yeni sezon hazırlıklarına başladı!

Uyanış: Büyük Selçuklu'nun çekimleri bile daha başlamadan kadroya yeni katılan oyuncular savaş, dövüş ve kılıç dersleri almaya başladı. Hepsi özel olarak çok ciddi bir şekilde eğitim gören oyuncular için bu zorunlu bir hale geldi. Çünkü Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin neredeyse her bölümünde aksiyon sahneleri yer alıyor. Tabi seyirci de bu aksiyonlarını çok beğenerek, her hafta ekranlara görmek istediklerini dizinin yetkili isimlerine belirtiyor.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonuna çok az kaldı..

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin çekimleri ay sonunda başlayacak ve yeni sezon birkaç bölüm hazırlandıktan sonra, tahminen Ekim ayının başlarında izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.