Yalancı Dizisinin Finalini Bekleyenler Buraya! Kilit Karar Diziyi Kurtaracak..

Yalancı Dizisinin Finalini Bekleyenler Buraya! Kilit Karar Diziyi Kurtaracak..

Show TV ekranlarının final olmaya hazırlanan dizilerinden Yalancı'dan tüm seyircileri üzecek o tarih bekleniyordu. Ama dizi yeni alınan bir kararla beraber seyircilerini yeniden sevindirdi. O karar Yalancı'yı finalden kurtarabilir.

Show TV ekranlarının yeni sezonda ilk başlayan dizisi Yalancı beklenildiği kadar büyük başarılar elde edemedi. Dizi yayın hayatına çok iddialı başlasa da, ilk gününden itibaren büyük bir üzüntü yaşadı. Reytingler tahmin edildiği kadar iyi gelmeyince seyirciler arasında final iddiaları konuşulmaya başlamış hatta bu iddiaların kesinleştiği paylaşılmıştı. Ama dizi yeni alınan bir kararla beraber finalden kurtuldu.

Yalancı dizisi final olmuyor!

Yalancı dizisi son gelen bilgilere göre final olmuyor. Dizinin reytingleri he ne kadar çok kötü durumda da olsa, bu bile final kararı alınmasına yetmedi. Dizi için hayranlarının çok büyük bir ısrarla istediği gün değişikliği kararı alındı. Yani Yalancı dizisi yeni gününde reytinglerini düzelterek yayın hayatına devam etmeye çalışacak.

Yalancı dizisinin yeni günü belli oldu! O tarih açıklandı.:.

Son paylaşılan bilgilerle beraber Yalancı dizisinin yeni yayın gününün  2 Kasım Salı günü olarak değiştiği öğrenildi. Dizi bundan sonra yeni gününde, yeni bölümleriyle tüm seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin finalden kurtulup, kurtulamayacağı ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.