Yargı Dizisi Sezona Damga Vurmaya Geliyor! Rakiplerine Göz Kırptı..

Yargı Dizisi Sezona Damga Vurmaya Geliyor! Rakiplerine Göz Kırptı..

Sezonun en iddialı projelerinden biri olması beklenen Yargı dizisinden yeni afiş ve görüntüler gelmeye başladı. Dizi hakkında şimdilik çok bir bilgi bulunmasa da, proje iddialı oluşuyla rakiplerine göz kırpmaya başladı. Yargı çok yakında başlıyor...

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen bir dizide Yargı.  Şimdiye kadar hakkında çok bir bilgi verilmese de, iddialı oyuncu kadrosu sayesinde adından söz ettirmeyi başaran Yargı'nın aslında senaryosu da bir o kadar dikkat çekici. Merakla beklenen diziyle ilgili ilk detaylar paylaşılmaya başladı.

Yargı dizisinin yeni afişi paylaşıldı!

Şimdiye kadar birçok dizinin olduğu gibi Yargı dizisinin de afişi paylaşıldı. Dizinin başrol oyuncularının ve diğer yan karakterlerin bulunduğu afiş büyük ilgi gördü. Henüz yeni paylaşılan afiş dizinin bekleyenleri tarafından  sosyal medyada birçok kez paylaşıldı. Birçok platformda paylaşılan afiş, sosyal medyadan da çok sayıda beğeni aldı.

İşte çok beğenilen o afiş;

kanal-d-dizisi-yarginin-afisi-yayinlandi-h16206-9bde9.jpg

Yargı dizisi ne zaman başlıyor ?

Yargı dizisinin ne zaman başlayacağı hala belli değil. Dizinin çok yakında başlaması beklense de, hala net bir tarih verilmedi. Seyirci büyük bir heyecanla verilecek tarihi bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.