Yasak Elma Dizisi Son Demlerini Yaşıyor! Başrol Oyuncusu Yalan Oldu! Sanırım Kimse Kalmayacak!

Yasak Elma Dizisi Son Demlerini Yaşıyor! Başrol Oyuncusu Yalan Oldu! Sanırım Kimse Kalmayacak!

Yasak Elma dizisinde işler pekte istenildiği gibi gitmiyor. Başrol oyuncusuna kadar bir çok oyuncu değişiyor. Akıllarda ise acaba dizinin sonumu geldi düşüncelerini oluşturmaya geldi. Sizce Yasak Elma bitecek mi?

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisi, yeni sezonuyla ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Reyting sonuçlarına baktığımızda bunu görebiliyoruz. Başarılı oyuncularla dolu olan dizi, her seferinde yeni bir heyecan yaratıyor. Ancak son günlerde ortaya çıkan bir haber izleyicileri üzdü. Diziden kimin ayrılacağı merak edildi. Başarılı oyuncularla dolu olsa da başrol oyuncusunun vedası reytingleri düşürebilir. İşte Yasak Elma'ya veda etmesi beklenen o oyuncu...

Berk Oktay Diziden Ayrılacak mı?

Berk Oktay, Yasak Elma 5. sezonundan itibaren çok farklı bir karaktere hayat veriyor. Çağatay karakteri, kendisinden beklenmedik hareketlerde bulunuyor. Özellikle de Çağatay'ın eşi Yıldız, zor bir duruma düştü. Kendisinin aldatıldığı öğrenildi. Dizide Kumru ve Çağatay karakteri arasındaki aldatma sahneleri büyük tepki görse de bir yandan reyting kazandırdı. Yıldız'ın tüm gerçeklerle yüzleşeceği ve beraberinde Çağatay'dan ayrılacağı iddia ediliyor. Ancak ayrılma işlemleri sanıldığı kadar kolay gerçekleşmeyebilir. Dolayısıyla Berk Oktay diziden bir anda ayrılmayacak. Önümüzdeki sezon ünlü oyuncunun farklı bir projede oynaması söz konusu olabilir.

Yasak Elma'ya Kimler Katıldı?

Dizinin 5. sezonunda önemli oyuncuların dahil olduğu öğrenildi. Yasak Elma'nın yeni oyuncuları diziye büyük renk kattı. Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz, Yasmin Erbil, Yeşim Alıç ve Nihan Aypolat güncel olarak diziye dahil olan oyuncular arasında. Yasak Elma'nın 5. sezonu ilgiyle seyredilecek. Reytinglerde alınan bu sonuçlar devam eder ise izleyicileri çok daha güzel sahneler bekliyor. Fox TV, genel olarak reytingleri düşük dizilere final yaptırdığı için Yasak Elma bu konuda oldukça şanslı. Dizinin devamlılığı her şeyden daha önemli. Reytinglerle ilgili sıkıntı yaşanır ise dizinin finalinden söz edilebilir. Ancak şu an için herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.