Yasak Elma Dizisi Yine Üzdü! Yasak Elma’da Veda ve Yeni Transfer…

Yasak Elma Dizisi Yine Üzdü! Yasak Elma’da Veda ve Yeni Transfer…

FOX TV’nin entrika dizisi Yasak Elma yine gündeme bomba gibi düştü. Ayrılıkların bir türlü bitmediği dizide neler olacak. Dizi yeni sezona başlayabilecek mi? Yasak Elma dizisinin yeni transferi kim? Sevilen dizi yeni sezonu ile büyük başarılara imza atabilecek mi? Yasak Elma dizisine dair çok özel açıklamalar ve şok edici gelişmeler…

Sevilen dizi Yasak Elma’da olaylar bitmiyor. Dizi sezon finali yapmasıyla birlikte adeta yıkıldı. Dizinin oyuncuları teker teker diziye veda etti. Bu durum karşısında şaşkın olan izleyici yeni sezonda Yasak Elma’nın yer almayacağı yorumları yapmaya başladı. Dizinin yapımcısı ise kanal yeniden anlaşarak 5.sezon için anlaştı.

Yasak Elma Dizisinde Yine Ayrılık!

Diziden ilk başta Erdal Özyağcılar ayrıldı daha sonra Barış Kılıç hemen onun arkasından ise Şafak Pekdemir diziye veda eden isim oldu. Şimdi ise Gülenay Kalkan’ın diziden ayrıldığı haberi geldi. Bununla birlikte diziden 4 başrol oyuncusu ayrılmış oldu. Kilit isimlerin diziye veda etmesi ortalığı karıştırırken diziye yeni bir oyuncu transfer oldu.

Yasak Elma Dizisine Taze Kan!

Yasak Elma dizisinin yeni sezonuna farklı bir ailenin katılacağı ve bu ailenin kızlarının da Biran Damla Yıldız olacağı haberleri geldi. Biran Damla Yıldız daha önce Baraj dizisi ile izleyicinin karşısına çıkmıştı. Nesrin Cavadzade’nin yerine gelen başarılı oyuncu ne kadar etkili olacak merak konusu olurken dizinin hayranları bu habere hem üzüldü hem de çok sevindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.