Yasak Elma Dizisine Fox TV Oyuncusu! Yasak Elma'nın Başrol Oyuncusu Belirlendi

Yasak Elma Dizisine Fox TV Oyuncusu! Yasak Elma'nın Başrol Oyuncusu Belirlendi

Yasak Elma dizisine katılması beklenen ünlü oyuncu resmen duyurdu. Fox TV'de yayınlanan dizide oynayan oyuncu yine bir Fox TV dizisinde başrolde yer alacak. Peki hangi ism Yasak Elma'ya katıldı? Dizide oynayacağı belirtilen sinirli mizacıyla tanınan başrol oyuncusu kim?

Yasak Elma yeni sezonunda önemli isimleri görmek istiyor. Pek çok oyuncuyu dizisine transfer etmeyi başardı. Bununla beraber Mucize Doktor'da oynamış ünlü oyuncuyu da diziye kazandırdı. Peki hangi oyuncu dizide oynayacak? Fox TV'nin sevilen dizisinde bir süre rol almış oyuncu artık Yasak Elma'da oynayacak.

Yasak Elma'ya Kim Katıldı?

Mucize Doktor dizisinden tanıdığımız Murat Aygen artık Yasak Elma'da. Kendisi, Tanju karakteriyle gönülleri kazanmıştı. Oldukça ciddi bir rol oynadığını söylememiz gerekiyor. Muhtemelen dizide de bu ciddiliği sağlayacaktır .Kendisinin başarılı olacağı bir tipleme olabilir. Oyuncu arkadaşları da kendisinin gelmesine çok sevindi. Dizide diğer oyuncularla uyum sağlama konusunda sıkıntı yaşamayacağı belirtiliyor. Önümüzdeki haftalarda çekimlerin yapılacağı bilgisi geldi. Eğer bir aksilik olmaz ise dizinin yayın tarihi de belli oluyor.

Yasak Elma Başlıyor!

Yasak Elma dizisinin yeni sezonuna da az bir zaman kaldı. Dizinin ne zaman ekranlara geleceği merak ediliyordu. Ortaya çıkan gelişmelerle beraber Eylül ayında başlayacağı düşünülüyor. Dizinin oyuncu kadrosu neredeyse tamamlandı sayılır. Biran Damla Yılmaz'ın da diziye katılmasıyla dizi iyice heyecanlı hale geldi. Ancak bu kadronun yetmeyeceği ve birkaç ismin daha katılacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.