Yasak Elma Dizisinin Kadrosu Kırıp Geçirecek! Yeni Sezon Bomba Gibi..

Yasak Elma Dizisinin Kadrosu Kırıp Geçirecek! Yeni Sezon Bomba Gibi..

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'dan yeni transfer gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Dizinin gelecek sezonuyla ilgili gelen haberlerde kadroya birbirinden farklı ve başarılı isimlerin projenin kadrosuna eklendiği açıklandı.

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma yeni sezonda da yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam edecek. Sevilen dizi final iddialarıyla gündeme gelse de, bu haberler yalanlandı. Yasak Elma dizisinin yeni sezonda da yayınlanmaya devam edeceği kesinleşti. Bununla beraber birçok güzel gelişmede seyircilerle paylaşıldı.

Yasak Elma dizisine yeni sezonda çok konuşulacak transfer!

Kadrosunda birbirinden başarılı isimleri bulunduran dizi her sezon oldu gibi bu sezonda beklenmeyen transferlerle sevenlerinin karşısına çıkacak. Diziye son olarak yine FOX TV ekranlarında yer alan Baraj dizisinde başrol oyuncusu olarak gördüğümüz genç oyuncu  Biran Damla Yılmaz katıldı. Oyuncunun dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı bilinmese de, bu haber bile büyük bir heyecana sebep oldu.

Yasak Elma ne zaman başlıyor ?

Yasak Elma dizisi yeni sezonda kanalın diğer projeleri ile aynı zamanda başlayacağa benziyor. Bu konuda net bir açıklama olmamasına rağmen, birçok kişiden gelen tahminler dizinin Eylül ayında başlayacağı şeklinde. Bu konu netleştiğinde yine sitemizi takip ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.