Yasak Elma Dizisinin Sevilen Oyuncusu Hapse Giriyor! Fox TV Oyuncusu PolisiTehdit Etti

Yasak Elma Dizisinin Sevilen Oyuncusu Hapse Giriyor! Fox TV Oyuncusu PolisiTehdit Etti

Daha önce arabasında uyuşturucu bulunan ve Yasak Elma dizisinde oynamış olan Ayşegül Çınar, şimdilerde farklı suçtan yargılanıyor. Polise hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle hapis cezası alabilir. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde davası görülecek. Sevgilisi ise 22 yıl ile yargılanacak.

Yasak Elma dizisinde oynamış olan ve Lila karakterine hayat veren Ayşegül Çınar hakkında hapis kararı çıkabilir. Yargılanması beklenen ünlü oyuncunun pek çok suçtan hakim karşısına çıkabileceği iddia ediliyor. Bir süre önce uyuşturucu bulunmaktan göz altına alınan ancak daha sonra serbest bırakılan ünlü isim, şimdi de polislerle tartıştı. Polisleri tehdit ettiği ve sevgilisinin de polisin elinden silahı alarak tehlikeli hareketlerde bulunduğu öğrenildi. Hal böyle olunca da ikili hakkında hapis istemiyle dava açılacak.

Ayşegül Çınar Hapse Girecek mi?

Ayşegül Çınar, Yasak Elma dizisinden ayrıldığından beridir işleri yolunda gitmiyor. Sürekli olarak çeşitli sorunlarla karşılaşıyor veya suç işliyor. Lila karakterine hayat verdiği sıralarda izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen bir oyuncuydu. Daha sonra diziden ayrıldı ve başka bir yapımda oynamadı.

6 Yıl Hapis Yatabilir

Yasak Elma oyuncusu, 6 sene hapis yatabilir. Hapis istemiyle açılacak dava Furkan Çalıkoğlu için de 22  sene istenecek. Oyuncunun düştüğü durum düşünüldüğünde hayranları gerçekten de çok üzülüyor. Kariyerine devam etmesi beklenirken bu tarz suçlarla adından söz ettirmesi sevenlerini de kötü etkiliyor. Fox TV'deki dizide bir daha oynamayacağı tahmin edilmekte. Hali hazırda Lila karakterini farklı bir ismin canlandırdığını da belirtelim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.