Yasak Elma Oyuncusu Yeni Görüntüsüyle Şok Etti! Yasak Elma'dan Sonra Tanınamıyor!

Yasak Elma Oyuncusu Yeni Görüntüsüyle Şok Etti! Yasak Elma'dan Sonra Tanınamıyor!

Uzak Şehrin Masalı dizisi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncunun yeni hali şok etkisi yarattı. Dizi çekimleri devam ederken, Barış Kılıç'ın yeni görünümü hayranlarını da heyecanlandırdı. Peki Uzak Şehrin Masalı dizisi ne zaman başlayacak? Barış Kılıç'ın yeni imajı şaşırttı...

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisi, yeni sezondan önce pek çok isme veda etti. Özellikle de bir isim var ki diziden sonra imajını baştan aşağı değiştirdi. Eskisine göre daha yaşlı bir görünüme kavuşan ünlü oyuncunun neden böyle yaptığı ortaya çıktı. Diziden ayrıldıktan sonra yeni dizi projesiyle adından söz ettirecek.

Barış Kılıç Dizi İçin Hazırlanıyor

Barış Kılıç, yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı için hazırlıklarını sürdürüyor. İmajında değişiklik yaptıktan sonra bir fotoğraf paylaşan oyuncu, hayranlarının dikkatini çekmeyi başardı. Pek çok kişi değişimin nedenini sordu ve gerçekler ortaya çıktı. Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın yapacağı dizinin konusu da merak ediliyor. Ayrıca 25 Film'in bu dizi için yapımcılık yaptığını belirtelim. Ortaya güzel bir yapımın çıkması bekleniyor.

Uzak Şehrin Masalı Başlıyor!

Uzak Şehrin Masalı için kamera karşısına geçildi. Dizi, çekimleri bittikten sonra yayın hayatına başlayacak. Oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı konusunda ise yeni gelişmeler yaşanacak. Henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Oyuncunun partneri kim olacak sorusu sık soruluyor. Ancak Barış Kılıç da diziyle ilgili detay vermedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.