Yasak Elma'da Şevval Sam'ın İşine Son Verilebilir! Şevval Sam Paylaşım Nedeniyle Diziden Kovuldu mu?

Yasak Elma'da Şevval Sam'ın İşine Son Verilebilir! Şevval Sam Paylaşım Nedeniyle Diziden Kovuldu mu?

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde yeni bir ayrılık dalgası yaşanabilir. Şevval Sam, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla diziden kovulacak mı? Başarılı oyuncunun kullandığı sözler dikkat çekiciydi. Peki dizi yönetimi bu konu hakkında ne düşünüyor? Şevval Sam yeni sezonda diziye veda mı edecek?

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Şevval Sam için büyük son yaklaşıyor. Yaptığı sosyal medya paylaşımı ile dikkat çeken ünlü oyuncu diziden her an ayrılabilir. Çünkü kanal yönetimi ile bazı sorunlar yaşadığı ileri sürülüyor. Özellikle de ülkemizde çıkan yangınların hızlı bir şekilde yayılması ve buna karşılık HelpTurkey etiketinin paylaşılması dikkatleri üzerine çekti. Kendisi de bu etiketi kullanarak hem eleştiride bulundu hem de yardım istedi. Peki Yasak Elma yönetimi bu konuda nasıl bir adım izleyecek?

Şevval Sam Diziden Ayrılacak mı?

Şevval Sam'ın dizideki rolüne son verileceği iddia edildi. HelpTurkey etiketi altında yazdıklarından ötürü bu kararın verilebileceği belirtiliyor. Oyuncu, son zamanlarda eleştirel bir tavır sergiledi ve bazı hayranlarının tepkisine de neden oldu. Ender karakteri ile hafızalara kazınan güzel isim, bu karakteri birkaç senedir canlandırıyor.

Fox TV Yönetimi Oyuncuyu Kovacak mı?

Öte yandan hem Fox TV hem de Yasak Elma dizisi yönetimi Şevval Sam hakkında bir karar verebilir. Bu kararın verilme aşaması büyük dikkat çekecek. Eğer tepkiler artar ise oyuncu hakkında bir işlem yapılmak zorunda kalınabilir. Yine de şimdilik herhangi bir gelişme yaşanmadığının altını çizelim. Dizide oynadığı süre boyunca hafızalara kazınan güzel oyuncu, yangınların zamanında söndürülememesini de eleştiriyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.