Yasak Elma’nın Başrol Oyuncusu Berk Oktay Gerçekleri Anlattı! Bakın Gerçek Aslında Neymiş…

Yasak Elma’nın Başrol Oyuncusu Berk Oktay Gerçekleri Anlattı! Bakın Gerçek Aslında Neymiş…

FOX TV ekranlarında yer alan dizilerde başrol oyuncusu olarak rol alan Berk Oktay daha önce Savaşçı dizisinde yer almıştı. Daha sonra sürpriz bir haberle Yasak Elma dizisine transfer oldu. Şimdi ise Yasak Elma dizisinden ayrılıyor mu? Sosyal medya hesabından neler paylaştı.

Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay diziden yapımcı ile tartışarak ayrılmıştı. Bu tartışma uzun süre gündemde kalırken başarılı oyuncu yeni dizi ile ekranlara geri dönmüştü. Yasak Elma dizisinin sevilen oyuncularından birisi olan Berk Oktay başarılı bir sezonu arkasında bıraktı. Dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte bomba gibi bir iddia ortaya atıldı.

Berk Oktay’dan Açıklama…

Başarılı oyuncu Berk Oktay, Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterine hayat veriyor. Diziden ayrılacağı iddia edilen başarılı oyuncu bu iddiaları ortadan kaldırdı. Berk Oktay hakkında çıkan tüm iddiaları yalanladı ve dizinin yeni sezonunda olacağını duyurdu. Yasak Elma dizisi ise Ağustos aylarında setlere geri dönüyor.

Berk Oktay Doğa İle İç İçe…

Başarılı oyuncu sosyal medya hesabından orman içinde arazi aracı ile çekilmiş olduğu bir fotoğrafı İnstagram hesabı üzerinden paylaştı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı dakikalar içinde beğeni aldı. Sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile yaşadığı ilişki ile gündemde uzun süre kalan oyuncu şimdilerde kendisini doğanın kucağına bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.