Yasak Elma'nın Yıldız'ından Samimi İtiraflar! Bunları Kimse Bilmiyordu..

Yasak Elma'nın Yıldız'ından Samimi İtiraflar! Bunları Kimse Bilmiyordu..

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından olan Eda Ece konuk olduğu bir programda kendisiyle aynı dizide yer alan rol arkadaşı hakkında çok samimi itiraflarda bulundu. Oyuncunun hayranları bile bunları ilk kez öğrendi.

FOX TV'nin birkaç sezondur ekrana gelen ve gayet iyi reyting oranlarına sahip Yasak Elma dizisi sezon finali arası verdi ama oyuncuları hala gündemden düşmüyor. Dizinin en sevilen ve izleyenleri en çok eğlendiren karakteri Yıldız Argun'u canlandıran güzel oyuncu Eda Ece geçtiğimiz gün konuk olduğu bir Youtube programında çok  samimi itiraflarda bulundu.

Eda Ece'den herkesi şaşırtan itirafları...,

“Şevval Sam ile özel bir arkadaşlığımız var, enerjimiz tuttu. Şevval, yıldız haritasına baktırmış, orada, bu hayatta bulman gereken 9 ruh eşinden biri ‘Eda’ demişler. Biz birbirimizin ruh eşiyiz.” ifadelerini kullandı. 

Şevval Sam ile kimi zaman abla kardeş kimi zaman dost kimi zaman da iş arkadaşı olduklarını söyleyen oyuncu, “O’nun ruhunu, fikirlerini, yaşantısını çok seviyorum, bugüne kadar hiç kavga etmedik.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.