Yasak Elma'nın Yıldız'ından Yeni Sezon Mesajı! Kahkaha Atmaya Hazırlanın..

Yasak Elma'nın Yıldız'ından Yeni Sezon Mesajı! Kahkaha Atmaya Hazırlanın..

FOX TV'nin kalıplaşan dizilerinden olan Yasak Elma çok uzun yıllardır ekranlara gelmeye ve seyircilerine kahkaha dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Şimdi de dizinin başrolü Eda Ece'den yeni sezona hazırlanın mesajı geldi.

Yasak Elma dizisi yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam edecek. Dizi hakkında çok sık final haberleri paylaşılsa da, bunların yalan olduğu geçtiğimiz günlerde açıklanmış ve seyirci rahat bir nefes almıştı. Dizinin devam edeceğinin kesinleşmesinin ardından başrol oyuncularından da, diziyle ilgili paylaşımlar gelmeye başladı.

Eda Ece'den Yasak Elma mesajı..

Oyuncu sosyal medyadan paylaştığı gönderisinde Yasak Elma dizisinin setini özlediği belirtti ve “Sette @melisadogu çekmişti güneş çıkınca, koymadım sildin silmedin kızlar bana kızmıştı” mesajını paylaştı. Oyuncunun bu paylaşımına Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakterinin hayranları başta olmak üzere birçok kişiden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

İşte o paylaşım;

eda-ece-instagram.jpeg

Yasak Elma yeni sezon tarihi hala belli değil!

Yasak Elma dizisi ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de, sizlerin de tahmin ettiği gibi yeni sezon tarihi. Dizinin yeni sezon tarihi şimdilerde çok merak edilse de, bu konuyla ilgili yetkili isimlerden herhangi bir açıklama gelmedi. Bu bilginin ilerleyen günlerde seyircilerle  paylaşılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.