Yeni Dizi Alparslan Eskisini Aratmayacak! Bu Afişi Hiç Görmediniz..

Yeni Dizi Alparslan Eskisini Aratmayacak! Bu Afişi Hiç Görmediniz..

TRT 1'in geçen sezon büyük reyting oranlarına ulaşmayı başaran dizisi Uyanış bu sezon yenilenen kadrosuyla izleyicilerinin karşısına çıkmaya başlayacak. Dizi yeni hali Alparslan: Büyük Selçuklu ile eskisini aratmayacağa benziyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanması büyük bir merakla beklenen Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin kadrosu ve diğer tüm detayları paylaşılmış bununla beraber seyircinin merakı katlanarak artmıştı. Tüm detayları yavaş yavaş paylaşılan dizinin yeni sezon tarihi de sonunda açıklanmış ve yeni sezon heyecanla beklenilmeye başlandı. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi tamamen değişmiş bir şekilde sizlerle buluşacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yayın tarihi sonunda açıklandı. Haftalardır merakla beklenen soru sonunda yanıt buldu. Açıklanan son bilgilere göre Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi bu sezona ilk bölümüyle 8 Kasım pazartesi günü adım atacak. Bu tarihten itibaren projeyi her hafta düzenli bir şekilde görmeye devam edeceğiz. Dizinin yeni haliyle alacağı reyting sonuçları şimdilerde çok büyük bir merak konusu.

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin ilk afişi seyircilerle paylaşıldı..

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezon afişi de yayın gününe sayılı günler kala paylaşıldı. Dizinin yeni afişinde ki güçlü oyuncu kadrosu tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İşte yeni afiş;

alparslan-buyuk-selcukludan-yeni-afis-h17523-3f979.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.