Yeni Program Benzemez Kimse Bize  Başlıyor! Yayın Tarihi Paylaşıldı..

Yeni Program Benzemez Kimse Bize Başlıyor! Yayın Tarihi Paylaşıldı..

Son zamanlar birçok müzik programı farklı kanallarda yayın hayatlarına başlayarak izleyicilerinin karşısına çıkma kararı almıştı. Bu programların arasına son olarak Benzemez Kimse Bize'de katıldı. Yeni programa yayın tarihi verildi.

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlaması beklenen, sunucuları arasında ülkemizin en çok bilinen sanatçılarından Mustafa Keser ve Bülent Ersoy'un bulunacağı Benzemez Kimse Bize programı normalde geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayacaktı. Ama ülkemizde yaşanan bazı felaketler yüzünden programın yayınlanmasına ara verilme kararı alındı. Ve bu karar birçok kişi tarafından yerinde bulundu.

Benzemez Kimse Bize programı şimdi başlıyor! Yayın tarihi sonunda verildi..

Merakla beklenen Benzemez Kimse Bize programının ilk konuğun ülkemizin en çok sevilen şarkıcılarından olan Yıldız Tilbe oldu. Konuklarının açıklanmasının ardından daha da merakla beklenmeye başlayan program son açıklanan bilgilere göre “Benzemez Kimse Bize”programı 19 Eylül Pazar saat 20.00’de izleyicilerinin karşısına çıkacak. Programın dikkat çeken farklı özelliklerinden biri de canlı bir şekilde yayınlanacak olması.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.