Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye Meryem Uzerli Sürprizi! Meryem Uzerli'nin Acun'dan Tek Şartı Var!

Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye Meryem Uzerli Sürprizi! Meryem Uzerli'nin Acun'dan Tek Şartı Var!

Yetenek Sizsiniz Türkiye, eskisi kadar gündem olmuyor. Programın eski popülaritesini kaybetmesi Acun Ilıcalı'yı harekete geçirdi. Yapılan görüşmeler sonucunda Meryem Uzerli'nin jüri üyesi olması sağlanacak. Özellikle de Acun Ilıcalı bu konuda Meryem Uzerli ile irtibat kurdu. Ama güzel oyuncunun programa katılması için bir şartı var.

Yetenek Sizsiniz programına önemli bir jüri üyesi geliyor. Bir süredir ekranlarda göremediğimiz Meryem Uzerli ile anlaşma sağlanacak. Acun Ilıcalı'nın bir süredir istediği Uzerli, teklifi kabul etmeye çok yakın. Yetenek Sizsiniz Türkiye programı jüri üyeliği için Uzerli ile görüşüldü. Güzel oyuncu, bir süredir dizi ve film projelerinde boy göstermiyor. Ayrıca bu programda jüri olmak için şart koyduğu da ortaya çıktı.

Acun Ilıcaıl Meryem Uzerli'yi İstiyor!

Yeni sezona hızlı bir giriş yapmak isteyen Yetenek Sizsiniz Türkiye, Acun Ilıcalı'nın girişimleri doğrultusunda Meryem Uzerli'yi programa dahil etmeye çalışıyor. Uzerli'nin teklife sıcak baktığı öğrenildi. Güzel oyuncunun önümüzdeki günlerde kararını vermesi muhtemel.

Meryem Uzerli'nin Şartı Ne?

Meryem Uzerli, programda diğer jüri üyelerinin de kim olduğunu öğrenmeden imza atmayacak. Yani bu da demek oluyor ki başarılı ismin diğer isimlere göre karar vereceği açıklanacak. Jüri üyeliği konusunda oldukça yavaş hareket eden Uzerli, teklife vereceği karar ile adından söz ettirecek. Programın yeni sezonda reyting anlamında artması bekleniyor. Uzerli'nin yorumları ve programdaki varlığı hayranlarını harekete geçirecektir. Geniş bir kitlesi olduğu için programı pek çok kişinin izlemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.