Yıldız Oyuncular Bir Araya Geldi! Yolun Açık Olsun Filminde Yok Yok..

Yıldız Oyuncular Bir Araya Geldi! Yolun Açık Olsun Filminde Yok Yok..

Netflix Türkiye'ye çok yeni bir Türk filmi daha geliyor. Kadrosuna ülkemizin yıldız oyuncularından bir çoğunu eklemeyi başaran filmin detayları şimdiden film severleri heyecanlandırdı. Filmin detayları da bugünden itibaren gelmeye başladı.

Türkiye'nin yıldız oyuncuları Netflix'in yeni filminde bir araya geliyor. Son zamanlarda içeriklerinin arasına birçok yerli dizi ve film eklemeyi başaran platform bu sayede ülkemizde ki kullanıcı sayısını oldukça arttırdı. Platformda bulunan yerli dizi ve filmler şimdilerde sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Netflix Türkiye'ye yeni bir film daha geliyor!

Netflix Türkiye'de yayınlanması beklenen yeni Türk filmi belli oldu. Gelen bilgilere göre filmin adının Yolun Açık Olsun olduğu öğrenildi. Filmin en çok dikat çeken tarafı ise kadrosunda bulundurduğu ülkemizin popüler oyuncuları oldu. Filmde son zamanların iddialı oyuncularından, dizisi çok yakın bir tarihte final olan Engin Akyürek ve başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş yer alıyor. İkili projede başrolleri paylaşıyor.

Yolun Açık Olsun filmi ne zaman yayınlanacak ?

Yolun Açık Olsun filminin çekimlerini henüz çok yeni başlanacak. Çekimlerine bile daha yeni başlanacak olan dizinin yayın tarihi hakkında bir şey söylemek şimdilik mümkün değil. Bu bilginin çekimler tamamlanınca seyircilerle vakit kaybetmeden paylaşılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.