Yıldız Tilbe Efsanesi Geliyor! Benzemez Kimse Sana O Geceye Damga Vuracak..

Yıldız Tilbe Efsanesi Geliyor! Benzemez Kimse Sana O Geceye Damga Vuracak..

Türk televizyonlarına damga vurması beklenen yeni bir program daha başlıyor. Mustafa Keser ve Bülent Ersoy'un sunucusu olacağı Benzemez Kimse Sana adlı müzik programının ilk konuğu da efsane şarkıcı Yıldız Tilbe olacak.

Star TV ekranlarında çok yeni bir müzik programı daha başlıyor. Yaz aylarında birbirinden eğlenceli konukları ile seyircilerini eğlendirmesi beklenen programın adı Benzemez Kimse Sana oldu. Programın sunuculuğunu ise ülkemizin en çok bilinen sanatçılarından olan Mustafa Keser ve Diva lakabıyla şöhret olan Bülent Ersoy üstleniyor. Programın iddialı olduğu konuklarından bile anlaşılıyor.

Benzemez Kimse Sana çok yakında başlıyor!

Benzemez Kimse Sana adlı müzik programı bu hafta sonu yani 15 Ağustos Pazar günü ilk bölümüyle Star TV ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak. Birbirinden eğlenceli konseptleriyle dikkatleri üzerine çeken program seyircilerine çok büyük bir eğlence vaad ederek onları ekran başına davet ediyor.

Benzemez Kimse Sana'nın birinci konuğu Yıldız Tilbe oldu!

Benzemez Kimse Sana programının birinci konuğu son olarak O Ses Türkiye programında gördüğümüz efsane şarkıcı Yıldız Tilbe oldu. Program daha ilk konuğuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle sosyal medyada Yıldız Tilbe'nin konuk olacağı öğrenildiğinde çok sayıda paylaşım ve yorum üst üste gelerek dikkatleri yarışmaya çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.