Akbank Kullanıcılarına Vadeli Hesap Şoku! Akbank %18 Faiz Fırsatı Sundu!

Akbank Kullanıcılarına Vadeli Hesap Şoku! Akbank %18 Faiz Fırsatı Sundu!

Akbank'ı kullananlar sistem sıkıntısı yaşıyor. Akbank'ın pek çok hizmetine erişim sağlanamıyor. Ancak bankanın sağladığı bir fırsat ile vadeli hesap açarak kazanç elde edebilirsiniz. Akbank'ta vadeli hesap açanlar %18'lik taşınma faizinden yararlanıyor. Akbank sorunu ne zaman çözülecek bunu da açıkladık.

Akbank, son günlerde sistemde yaşadıkları sorundan ötürü hizmet veremiyor. Mobil ve internet bankacılığı devre dışı kalmış durumda. ATM'ler kullanılabilir hale gelse bile tam anlamıyla Akbank deneyimi yaşayamıyorsunuz. İşte tüm bu olaylarla beraber banka hesabında parası olanların yapması gereken bir işlemden bahsedeceğiz.

Akbank Vadeliye %18 Faiz!

Akbank'ta vadeli hesabı olanların %18 taşınma faizinden yararlandığı belirtildi. Bunun için 40 şartı da eklendi. Böylelikle eğer hesabınızda 1000 TL üzerine bir paranız bulunuyorsa sizler de bu işlemden yararlanabilirsiniz. Bankanın sistemlerindeki sorun çözülene kadar ki süreçte vadeli hesaptan kazanç elde etmek mümkün. Vadeli hesabın yanı sıra kullanıcıların önemli bir kısmı Akbank'taki sistem sorununun ne zaman düzeleceğini merak ediyor. Çünkü bu durum dünyanın gündeminde de yer almaya başladı. Bankacılık tarihinde bir ilk yaşandığı iddia ediliyor.

Akbank Sorunu Ne Zaman Düzelecek?

Öte yandan Akbank'ın sistemindeki sorunun birkaç gün içerisinde giderilmesi bekleniyor. Dünyada gündem olan bu sıkıntı, teknik bir sorundan kaynaklandığı belirtildi. Herhangi bir saldırı veya fidye sorununun yaşanmadığı ileri sürüldü. Sistem sorunu halledildiği vakit Akbank yine kullanılabilir hale gelecektir. Ancak vadeli işlemden yararlanmak bu süreci en iyi şekilde değerlendirmenizi sağlayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.