Arka Sokaklar Dizisinde Bir Ayrılık Haberi Daha! Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar'dan Ayrıldı..

Arka Sokaklar Dizisinde Bir Ayrılık Haberi Daha! Ünlü Oyuncu Arka Sokaklar'dan Ayrıldı..

Merve Oflaz Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığına yönelik açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu yılladır dizideydi ve ayrılması beklenmiyordu. Peki şimdi hangi dizide oynayacak? Bahar karakterinden sonra polisiye dizilerine de veda etmiş oldu. Fakat bir yandan da tiyatro oynama ihtimali var. İşte oyuncunun ayrılmasındaki neden...

Arka Sokaklar dizisinde yıllardır oynamakta olan ünlü oyuncu Merve Oflaz, sürpriz bir şekilde diziden ayrıldı. Ayrılığından bu yana konuyla ilgili detaylı açıklama yapmayan ünlü isim, sonunda kendisini ifade etti. Dizide geçirdiği süreden oldukça memnun olduğunu belirtti. Ancak yoğun çalışma temposunun kendisine ağır geldiğini de ifade etti. Diziden sonra hangi projede yer alacağı konusuna da bir açıklık getirerek hayranlarının sorularını yanıtladı.

Merve Oflaz Hangi Dizide Oynayacak?

Ünlü oyuncunun şu an için bir dizi projesinde yer alması beklenmiyor. Çünkü kendisi evde kendisiyle ve hayvanlarıyla vakit geçirmek istediğini açıkladı. Biraz kendine zaman ayırmak istediği için diziden kendi isteğiyle ayrılmış. Tüm bu gelişmeler dahilinde ünlü ismin haftada kaç gün çalıştığı da ortaya çıktı.

Haftanın 6 Günü Setteymiş!

Haftanın 6 günü çalışarak kendisine özel bir vakit ayıramayan Merve Oflaz, bu nedenle diziden ayrılmayı uygun gördü. Ünlü oyuncunun ayrılık kararının ardında yatan neden sonunda öğrenildi. Ayrıca rol arkadaşlarından Şevket Çoruh'un da tiyatrosunda oynamak üzere teklif aldığını açıkladı. Bir süre kafasını dinledikten sonra yeni projeler için karar verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.