Bankalardan Emeklilere 1500 TL'lik Düzenli Ödeme Müjdesi

Bankalardan Emeklilere 1500 TL'lik Düzenli Ödeme Müjdesi

Nakit ödeme kazanmak isteyen emekli vatandaşları sevindiren haber geldi. Bankalar nakit promosyon dağıtıyor. Üstelik 1750 TL'ye varan ödemelerle hangi bankalar en yüksek promosyonu vermekte merak edildi. Garanti BBVA, Yapı Kredi, Halkbank ve daha pek çok banka nakit ödeme yapıyor.

Pek çok banka, emekliler için çeşitli kampanyalar oluşturuyor. Vatandaşlara verilen düzenli ödemeler genellikle emekli promosyonlarıyla bağlantılı oluyor. Eğer sizler de hangi bankaların ortalama 1500-1750 TL arasında ödeme yaptığını öğrenmek istiyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz.

Hangi Bankalar Ödeme Yapıyor?

Garanti BBVA, Yapı Kredi, Halkbank, Vakıfbank ve TEB'in promosyon ödemelerinden bahsedeceğiz. Bu bankalar emekli maaşınıza göre 3 yılda bir ödeme yapmaktadır. Emekli promosyonunda genel olarak 2500 TL üstü maaş alanlar 1750 TL promosyon almakta. 1500-2500 arasında emekli maaşı alanlar 1500 TL ödeme alıyor. 1500 TL altı ise 1200 TL'lik promosyon ödemesi almaya hak kazanacak. Bankadan bankaya bu tarz ödemeler değişkenlik gösterebilir. Ancak Yapı Kredi'nin bu ödeme yöntemi kullandığı belirtiliyor.

150 TL Ek Nakit Promosyon!

Garanti BBVA ile normal promosyon ödemesinin yanı sıra ek nakit promosyon da kazanabilirsiniz. Bunun için emekli arkadaşınızın emekli maaş hesabını Garanti BBVA'ya taşıması için aracı olmanız gerekiyor. Böylelikle referans olan kişiler 150 TL ödeme alacak. Nakit promosyon almak isteyen emeklilerin en az 3 yıl boyunca maaş hesabını anlaşma yapılan banka üzerinden alması gerektiğini unutmamalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.