Benzinden Sonra Şimdide Ekmeğe Zam! Yeni Zamlar Bitmek Bilmiyor..

Benzinden Sonra Şimdide Ekmeğe Zam! Yeni Zamlar Bitmek Bilmiyor..

Ülkemizde birçok şeye yeni zamlar gelmeye devam ediyor. Son olarak çok tartışılan benzin zamlarından sonra birde ekmeğe zam geldi. Ekmek fiyatı yeni gelen haberlere göre nereyse iki katına çıkıyor. Bu zam sonrası vatandaşın vereceği tepki de merak ediliyor. İşte yeni gelen zam ve detaylar..

Ülkemizde gıda ürünleri başta olmak üzere son zamanlarda benzine gelen zamlarda büyük tartışmalara yo açmıştı. Vatandaş yeni gelen bu zamların çok pahalı olduğundan dolayı birçok kez tepkide bulunurken, son olarak ortaya çıkan ekmek zammı da ortalığı karıştırdı. 

İstanbul'da ekmeğe büyük zam!

Son gelen bilgilere göre İstanbul Fırıncılar Odası geçtiğimiz haftalarda zamlanan un fiyatları sonrasında ekmeğin fiyatını arttırmak gerektiğini belirtti. Zam hakkında ki ilk detaylarda ortaya çıktı.

İstanbul Fırıncılar Odası zam taleplerini Valilik ve Ticaret Odası’na bildirdi. Buna göre eğer bu talep kabul edilirse İstanbul'da ekmeğin fiyatı 2,5 liraya kadar çıkacak. Vatandaşlar bundan sonra ekmeği en ucuz olarak 2,5 liraya almaya başlayacak.

Gelen birkaç iddiaya göre de şimdiden birçok fırın bu fiyatları kullanmaya başladı. Detayların ilerleyen günlerde paylaşılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.