11.500 TL TC. Kimlik Numaranın Son Harfine Göre Hesaplarda Olacak!

11.500 TL TC. Kimlik Numaranın Son Harfine Göre Hesaplarda Olacak!

Yapı Kredi Bankası ve Denizbank acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için düğmeye bastı. 11.500 TL'ye kadar ödeme yapacaklarını açıklayan bankalar, vatandaşın yüzünü güldürdü. Peki ama bu kampanyadan nasıl yararlanılır? İşte haberin tüm detayları...

Alınan bilgiye göre TC Kimlik Numarası son rakamına göre 11.500 TL ödeme yapılacak. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için bankalar bir kampanya başlattı. Alınan bilgiye göre Yapı Kredi Bankası ve Denizbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara nakit para vereceklerini açıkladı.

Acil Nakit İhtiyacı Olanların Dikkatine!

Yapı Kredi Bankası ve Denizbank nakit sıkıntısı çeken vatandaşların imdadına yetişti. Alınan bilgiye göre Yapı Kredi Bankası ve Denizbank üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek nakit para ihtiyacınızı giderebileceksiniz. Böylece kendi kimlik numaranız üzerinden yapılan sorgulama sonrasında banka kişinin puanına bakacak ve puanı uygun olan vatandaşlar nakit para alabilecek. İhtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu hızlı bir şekilde internet üzerinden de yapabilirsiniz. Alınan bilgiye göre bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşın banka müşterisi olması gerekiyor. Yani kişi o bankasının müşterisi değil ise bu kampanyadan yararlanamaz. Bunun dışında kişi kendi TC. kimlik numarası ile başvuru yapabilecek. Başvurunun ardından puanı iyi olan vatandaşlar nakit para kampanyasından yararlanma hakkına sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.