23 Mayıs Altın Fiyatları Artıyor! Gram Altın Neredeyse İki Katına Çıktı

23 Mayıs Altın Fiyatları Artıyor! Gram Altın Neredeyse İki Katına Çıktı

Rusya ve Ukrayna savaşı enflasyon değerlerini de etkiledi. Enflasyon artışı değerlendirmeye alındığı zaman 23 Mayıs Pazartesi günü bu durumun altın fiyatlarına da etkilediği ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre 23 Mayıs Pazartesi günü altın fiyatları belli oldu. Altın yatırımcısı 23 Mayıs tarihinde altın alıp almamakta kararsız kaldı. İşte haberin tüm detayları...

23 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları azalıyor mu? 23 Mayıs Pazartesi günü altında son durum ne? Altın yatırımcısı 23 Mayıs günü altın fiyatlarının normale dönüp dönmeyeceğini merak ediyor. 23 Mayıs altın fiyatları hakkında son dakika gelişmeleri.

23 Mayıs Güncel Altın Fiyatları

23 Mayıs Pazartesi günü altın fiyatları belli oldu. 23 Mayıs tarihinde altın fiyatları yatırımcıyı nasıl karşıladı? Rusya ve Ukrayna savaşı altın ve doları etkiledi. 23 Mayıs Pazartesi günü altın piyasasındaki dalgalanmalar devam ediyor. Alınan bilgiye göre altın fiyatları hakkındaki son durum bilgileri paylaşıldı. 23 Mayıs Pazartesi günü gram altın 918 liradan işlem görüyor. Bunun dışında çeyrek altın 1481 liradan satıcı ile buluşuyor. Ayrıca yarım 2. 987 liranın üzerine çıktı. Alınan bilgiler neticesinde tam altın altı bin liranın üzerine çıktı. Ayrıca 12 Mayıs günü Cumhuriyet altının 6. 206 oldu. Ata altın ise 6. 179 liradan alıcı ile buluştu. Altın yatırımcısı ise fiyatların ne zaman normale döneceğini sorguluyor. Kimi iddialar ise Rusya ve Ukrayna savaşı bitse dahi altın fiyatlarının yükselmesi yönünde..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.