3600 Ek Gösterge Hangi Meslek Grubunu Kapsıyor? Kimlere Ne Kadar Zam Yapılacak?

3600 Ek Gösterge Hangi Meslek Grubunu Kapsıyor? Kimlere Ne Kadar Zam Yapılacak?

3600 ek gösterge ile kamuda çalışan kişilerin maaşları, emekli maaşı ve ikramiyesi artıyor. Alınan bilgiye göre bu gösterge dört meslek gurubunu kapsıyor. İşte haberin tüm detayları...

3600 ek gösterge hakkındaki detaylar ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre 3600 ek gösterge polis, hemşire, din görevlisi ve öğretmenleri kapsıyor. Yani bu meslek grubunda çalışan kişilerin maaşları, emekli maaşı ve ikramiyesinde bir artış söz konusu olacak. Bunun ile birlikte her meslek grubuna yapılan artış tutarı da farklılık gösterecek.

Dört Meslek Grubunu Kapsayan Göstergenin Detayları..

Polis, hemşire, din görevlisi ve öğretmenlerin maaşları da artacak. Dört meslek gurubunu içine alan 3600 ek gösterge ile kamu da çalışan vatandaşlar rahat bir nefes alacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gitmeden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayından geçen 3600 ek gösterge için geri sayım da başladı. Alınan bilgiye göre 3600 ek gösterge sayesinde yeni düzenlemeler de gelecek. Ayrıca dört meslek gurubunu içine alan bu gösterge ile her meslek dalında kendi içinde bir artış söz konusu olacak. Dört meslek gurubunun maaşları ile birlikte bu gösterge ile birlikte emekli ikramiyesi de artacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.