3600 Ek Gösterge İle Polis Maaşları da Artıyor! Emekli Polis Maaşları Ne Kadar Olacak?

3600 Ek Gösterge İle Polis Maaşları da Artıyor! Emekli Polis Maaşları Ne Kadar Olacak?

3600 ek gösterge polis ve polis emeklilerini de ilgilendiriyor. Bunun İle birlikte polis ve polis emeklisi de maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. İşte haberin tüm detayları...

3600 ek gösterge birçok meslek grubunu kapsıyor. Bunun ile birlikte bu taslak metni ile polislerin maaşları da artacak. Gösterge memur ve memur emeklilerini de etkileyecek.

Polis Maaşları Ne Kadar Olacak?

3600 ek gösterge için geri sayım başladı. Alınan bilgiye göre önümüzdeki günlerde onaylanacak olan 3600 ek gösterge birçok meslek grubunu da etkileyecek. Ayrıca polislerin maaşları da bu göstergeden etkilenecek. Alınan bilgiye göre polislerin Maaşları ve alacakları aylık bu gösterge ile birlikte artış yaşayacak. Peki ama polis Maaşları 3600 ek gösterge ile ne kadar olacak? Vatandaşlar şimdiden bunu merak ediyor. 3600 ek gösterge projesinden etkilenecek olan meslek grubu içinde polis de bulunuyor. Bunun ile birlikte ek göstergenin hazır olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeyi verdi. Polis Maaşları ve emekli maaşları dışında ikramiye tutarı da artacak. Alınan bilgiye göre maaşlarda cüzi bir miktarda artış yaşayacak. Yani maaşlar 50 ila 60 TL arasında artacak. Emekli aylıkları ise 187 lira artış yaşayacak. Yani 5 bin 560 TL alan emekli polis bu gösterge ile 6 bin 747 TL alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.