3600 Ek Göstergenin Detayları Belli Oldu.. Hangi Meslek Grubu 3600 Ek Göstergeye Dahil Oldu?

3600 Ek Göstergenin Detayları Belli Oldu.. Hangi Meslek Grubu 3600 Ek Göstergeye Dahil Oldu?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren 3600 ek göstergenin detayları ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak detaylı çalışma hangi meslek grubu kapsıyor? İşte haberin tüm detayları...

3600 ek göstergenin detayları belli oldu. Alınan bilgiye göre polis, hemşire, din görevlisi ve diğer kamu personeli de dahil eden 3600 ek gösterge, tüm detayları ile açıklandı. Alınan bilgiye göre Ak Parti ve Milliyetçi Harekat Partisinin üzerinde çalıştığı projenin detayları da görüşüldü.

Birçok Meslek Grubunu Kapsıyor

Geçtiğimiz gün çalışmaları tamamlanan 3600 gösterge Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulmasının ardından detayları da bir bir belli oldu. Alınan bilgiye göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge hakkında açıklama yaptı. Bilgin'in açıklamasına göre 3600 ek göstergenin birçok meslek grubunu kapsayacağını söyledi. Bunun ile birlikte polis, hemşire, din görevlisi ve diğer kamu personeli de dahil edildiğini ifade etti. Böylece bu meslek grupları da 3600 ek göstergenin sağladığı ayrıcalıklarından faydalanma hakkına sahip olacak. 3600 ek göstergede ilk görüşme 16 Şubat tarihinde başlamıştı. Bu zamana kadar çalışmalara devam eden gösterge de 2200-3600 ve 3600-4800 ek göstergeler arasında yeni kademeler getirilme fikri de komisyona sunuldu. 3600 ek göstergede çalışmaların bitmesi ile gözler ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.