5 Litre Ayçiçek Yağı 70 TL'ye Düştü! Ayçiçek Yağı Kapış Satılıyor!

5 Litre Ayçiçek Yağı 70 TL'ye Düştü! Ayçiçek Yağı Kapış Satılıyor!

5 litrelik ayçiçek yağı fiyatlarında önemli gelişmeler yaşandı. Fiyatlar bir anda 70 TL'ye düştü. Bazı internet sitelerinde 64 TL'ye satıldığı bile görüldü.

Peki ayçiçek yağını en ucuz şekilde nasıl alabilirsiniz? Uygun fiyatlı sıvıyağ alabilmek için yapılması gerekenlerden söz edeceğiz. 2022 yılında güncel ayçiçek yağı fiyatları.

Ayçiçek yağı satın almak isteyenler interneti tercih ediyor. Pek çok market veya satıcının yapmış olduğu indirimler yüz yüze yapılmak yerine internet ortamında gerçekleşiyor. Haliyle pek çok kişi de internetten sipariş vermeye başladı. Peki 5 litrelik ayçiçek yağı kaç TL Oldu? Çeşitli markalara göre değişen fiyatlar bir yana, ayçiçek yağında inanılmaz bir indirim vardı.

Ayçiçek Yağı 70,29 TL'den Satılıyor

Ayçiçek yağını satın almak isteyenler çeşitli markaların 5 litrelik sıvıyağı kaç TL'ye sattığından bahsedeceğiz. Orkide 5 Litre Teneke Ayçiçek Yağı 63,95 TL'den satılıyor. Komili 4 Litre Ayçiçek Yağı ise 70,95 TL'den alıcılarını bulmakta. Bir yağ 4,5 Litre Ayçiçek Yağı 70,29 TL ve Migros 5 Litre Ayçiçek Yağı 64,50 TL.

İnternetten Sipariş Veriliyor!

Cimri internet sitesinde yer alan verilere göre ayçiçek yağlarındaki son durum bu. En ucuz fiyatlar hızlı şekilde gösteriliyor. Daha sonra çeşitli siteler aracılığıyla siparişinizi verebiliyorsunuz. Ancak bu kadar uygun fiyata satılan ürünlerin stokları da çabuk tükenebilir. Dolayısıyla stokların yenilenip yenilenmediğini gün içerisinde kontrol etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Böylelikle sipariş verebilme şansınızı da artıracaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.