5 Litre Ayçiçek Yağında Büyük İndirim! Bim Resmen Duyurdu!

5 Litre Ayçiçek Yağında Büyük İndirim! Bim Resmen Duyurdu!

BİM marketler zinciri ayçiçek yağında uygulanan indirim haberini duyurdu. BİM marketler zincirinde ayçiçek yağı çok uygun fiyata vatandaşlar ile buluşacak ve işte haberin detayları...

BİM marketler zincirinde ayçiçek yağına indirim yapıldı. Alınan bilgiler neticesinde BİM marketler zincirinde 5 litrelik ayçiçek yağı adeta çok iyi bir fiyata vatandaşlar ile buluşmaya hazırlanıyor. Özellikle salı ve cuma günleri BİM marketler zincirinde uygulanan indirim ise gözlerden kaçmadı. Alınan bilgiler neticesinde Bu hafta BİM marketler zincirinde 5 litrelik ayçiçek yağı adeta indirime giriyor.

Bunun ile birlikte BİM marketler zincirinde Cuma günü başlayacak olan indirim Salı günü bitecek. Alınan bilgiler neticesinde 26 Temmuz Cuma günü başlayacak olan indirim Salı gününe kadar devam edecek ve birçok ürün BİM marketler zincirinde indirimli olarak raflarda yerini alacak. Süt, tereyağı ve Labne peynir de BİM marketler zincirinde indirimli olarak yer alırken aynı zamanda 5 litrelik ayçiçek yağında da 75 TL'lik indirim uygulanıyor. BİM marketler zincirinde 155 liraya 5 litrelik ayçiçek yağı satılıyor. Alınan bilgiler neticesinde Cuma günü başlayacak olan indirim ise Salı gününe kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.