A101 Ayçiçek Yağı Fiyatını İndirdi! İşte En Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları Yayınlandı

A101 Ayçiçek Yağı Fiyatını İndirdi! İşte En Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları Yayınlandı

A101, sıvıyağ fiyatlarına ilişkin yeni bir liste yayınladı. Böylelikle ayçiçek yağı ve zeytinyağı satın alacaklar bu habere sevindi. Peki A101'de ayçiçek yağı kaç TL oldu? 1 litrelik ve 5 litrelik fiyatları çok merak edildi. İşte sizlerle bazı markalara ait yağ fiyatlarını paylaşacağız.

Ayçiçek yağı satın almak isteyenleri bekleyen sürpriz gelişme ortaya çıktı. A101, sıvıyağ fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ayçiçek yağının litresi kaç TL'ye satılacak? 5 litrelik fiyatları da merak edilmekte. Ayrıca zeytinyağındaki son fiyat durumunu da paylaşacağız. A101, geniş ürün yelpazesi ile karşımıza çıktı.

A101'de Ayçiçek Yağı Kaç TL?

A101, ayçiçek yağı fiyatına ilişkin 1 litrelik Vera markalı yağ için 23,90 TL fiyat etiketi belirledi. 2 litrelik ayçiçek yağı ise 45,90 TL'ye satılacak. Markette pek çok çeşit ayçiçek yağı markası bulunuyor. Dolayısıyla dilediğiniz markayı seçebilir ve ona göre alışveriş yapabilirsiniz.

Zeytinyağı Kaç TL?

Zeo Marka Riviera 2 litrelik zeytinyağının fiyatı 66 TL olarak açıklandı. Sıvıyağ satın almak isteyenler, zeytinyağını tercih ettikleri takdirde 2 litrelik ürün için bu kadar fiyat ödeyecekler. A101, hijyen ve gıda ürünlerinde indirimli satışlar yapmaya devam edecek. Fiyat listesini düzenli olarak takip etmek ve sitemiz üzerinden aktüel ürünler kataloğunu araştırmak da fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.