A101 Tüm Ürünlerinde İndirim Yaptı! A101 İndirim Kataloğunu Az Önce Yayınladı

A101 Tüm Ürünlerinde İndirim Yaptı! A101 İndirim Kataloğunu Az Önce Yayınladı

A101, aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Pek çok kişinin merak ettiği kataloğa dair detayları sizlerle paylaşacağız. A101 kataloğunda hangi ürünler indirime girdi? Pek çok gıda ürününde fiyat değişimi gözler önüne serilmiş vaziyette. Ocak ayı itibariyle 2022 yılına damgasını vuracak indirimler haberimizde.

A101'in yeni aktüel ürünler kataloğu büyük dikkat çekti. Çünkü oldukça önemli indirimler yapıldı. Özellikle de gıda fiyatlarında yaşanan fiyat değişimi vatandaşın ilgisini çekmiş vaziyette. Peki salçasından ayçiçek yağına kadar ürünlerin fiyatları ne kadar oldu? Merak edilen bu gelişmeyle beraber pek çok kişinin A101'e akın ettiğini belirtelim. İlk günden tükenen stoklar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Ürünlere yapılan 2022 yılı indirimleri gözden kaçmadı.

A101 Ürünleri Ne Kadar Oldu?

A101, aktüel ürünler kataloğunu adeta yeniledi. Bu sefer yapılan indirimlerin oranları ve miktarları çok daha farklıydı. 830 gram domates salçası 7,25 TL'den satışa çıkarıldı. 500 gram makarna ise 3,45 TL'ye satılıyor. Kakaolu kremanın kilosu ise 19,90 TL oldu. Böylelikle indirimli ürünleri satın almak isteyenler şimdiden sıraya girdi.

Çikolata Fiyatları da Düştü

Çikolata fiyatlarına da genel bir indirim yapıldı. %10 ortalama ile pek çok üründe fiyat düşüşü vardı. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra A101 indirimleri daha ne kadar devam edecek merak ediliyor. Şimdilik bize verilen bilgiler bu şekilde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.