Ahsen Eroğlu’nun Başrolde Parlayacağı Asya Dizisi İçin Güçlü Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Ahsen Eroğlu’nun Başrolde Parlayacağı Asya Dizisi İçin Güçlü Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

Sun Global Medya ve İnter Medya işbirliğiyle hayata geçirilen "Asya" dizisi, başrolde Ahsen Eroğlu'nun yer alacağı güçlü bir oyuncu kadrosu ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Charles Dickens’ın "Little Dorrit" romanından uyarlanan dizi, "Bataklıkta açan bir gülün hikâyesi" temasıyla dikkat çekiyor.

Sun Global Medya ve İnter Medya'nın yapımcılığını üstlendiği "Asya" dizisi, başrolde Ahsen Eroğlu'nun yer alması ve Charles Dickens’ın "Little Dorrit" romanından esinlenerek günümüze uyarlanmasıyla büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin çekimlerinin ay sonunda başlaması planlanırken, kadrosundaki güçlü isimlerle dikkat çekiyor.

DİZİNİN BAŞROL OYUNCUSU AHSEN EROĞLU

"Asya" dizisinin başrolünde yer alacak olan Ahsen Eroğlu, oyunculuk kariyerindeki başarıları ile tanınan genç bir yetenek. Dizideki performansıyla izleyicilere unutulmaz bir karakter sunmaya hazırlanıyor. "Bataklıkta açan bir gülün hikâyesi" mottosuyla izleyicilere duygusal bir yolculuk vadediyor.

YILDIZLARLA DOLU OYUNCU KADROSU

"Asya" dizisinin güçlü oyuncu kadrosu da merak uyandırıyor. Dizide Ahsen Eroğlu'nun partneri henüz netleşmese de, kadroda yer alan isimlerle projenin başarılı bir çizgide ilerleyeceği aşikâr. Ece Dizdar (Melda), Selen Uçer (Hatice), Deniz Celiloğlu (Zübeyr), Levent Tülek (Cevat), Saygın Soysal (Yılmaz), Elçin Afacan (Işık), Belfu Benian (Pervin) ve Aslı Saçar (Muazzez) gibi deneyimli isimler, diziyi zenginleştirecek.

ULUSAL VE ULUSLARARASI İLGİ

Toplam 26 bölümden oluşacak olan "Asya" dizisi, hem yurt dışındaki izleyicilere ulaşacak hem de Türkiye'deki bir TV kanalında ekrana gelecek. Bu nedenle projenin ulusal ve uluslararası alanda büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.

"Asya" dizisi, Osman Kaya'nın yönetmenliğinde, Ahsen Eroğlu'nun liderliğindeki güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere sürükleyici bir hikâye sunmaya hazırlanıyor. Ay sonundaki çekimlerle birlikte, dizi tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği yapımın ekran macerası başlamış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.