Akaryakıt Fiyatları Yine Zamlandı! Motorin Ateş Pahası Oldu!

Akaryakıt Fiyatları Yine Zamlandı! Motorin Ateş Pahası Oldu!

Akaryakıt fiyatları yeniden zamlanacak. Benzin ve motorin fiyatları 25 TL'ye yaklaştı. Güncel fiyatları duyanlar inanmak istemiyor. Çünkü ulaşım şirketleri yeniden zam yapabilir. Pek çok kalemde akaryakıttan ötürü zam yapılabileceği belirtiliyor. Peki motorin ne kadar zamlanacak? İşte akaryakıtta yeni fiyatlar...

Akaryakıta gelen zam herkesi şok etti. Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Brent varil petrol fiyatının artması ile yeni gelişmeler meydana geldi. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne durumda? Benzin, motorin ve LPG otogaza düzenli olarak zam şok ediyor. Brent varil petrol fiyatı 121 doları geçmiş vaziyette. Hal böyle olunca gözler EPGİS'e çevrildi.

EPGİS'den Zam Gelecek mi?

EPGİS, yakın zamanda akaryakıt dair önemli bir zam duyurusunda bulunabilir. Ancak Sözcü'nün elde ettiği bilgilere göre motorine zam gelecek. 1,37 TL'lik zamla birlikte yeni zamlar iyice cep yakacak gibi duruyor. Araç sahipleri buna bir önlem alınması gerektiğini savunmakta.

Güncel Motorin Fiyatları

Akaryakıtlar arasında zam şampiyonu olarak dikkat çeken motorin, İstanbul’da 23,60 TL’ye, Ankara ve İzmir’de 23,71 TL’ye satılacak. Yeni zamla birlikte artık motorini ortalama 23 TL'den satın almak mecburiyetindeyiz. Dolayısıyla bu akşamdan itibaren akaryakıt istasyonlarında sıra olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.