Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Zam Geliyor! Motorin ve Benzin Kaç TL Oldu?

Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Zam Geliyor! Motorin ve Benzin Kaç TL Oldu?

Akaryakıt fiyatları yeniden zamlanacak. EPGİS'ten gelecek açıklama için pek çok kişi hazırda bekliyor. Peki motorin ile benzin kaç TL'ye yükselecek? LPG otogaza da zam gelebileceği belirtildi. Gelecek zammın miktarı ve yüzdesi araştırılıyor. Akaryakıttaki son durum ne olacak?

Akaryakıta gelen zamlar oldukça şaşırtıyor. Bren petrol varil fiyatının artması, zamlarda etkili oldu. Şimdi ise güncel fiyatlar merak edilmekte. Bu hafta motorin ve benzine gelecek zamlar kesinleşti mi? Çeşitli tahminleri ve zam oranlarını sizlerle paylaşacağız. 16 TL'ye yaklaşan motorin ve benzinle ilgili çeşitli gelişmeler ortaya çıktı.

Benzin ve Motorine Zam!

Benzin ve motorin ortalama 45 - 50 kuruşluk zam haberi ile gündeme geldi. Bu zamların ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Pek çok kişi gelişmeleri yakından takip ederken zamlarla ilgili son kararın ne zaman verileceği yakında öğrenilecek. EPGİS'ten gelen açıklama dört gözle bekleniyor.

Akaryakıt Neden Zamlanıyor?

Akaryakıt fiyatları dünya çapında artıyor. Brent petrol varilin fiyatı 90 doları geçti. Benzin ve motorinin artmasındaki temel nedenlerden biri budur. 2021 yılına göre ciddi şekilde yükselen benzin, motorin ve LPG otogaz fiyatlarından sonra yeni zamlar dikkatle takipe dilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.