Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum Nedir? Benzin ve Motorin Fiyat Listesi 21 Eylül 2022

Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum Nedir? Benzin ve Motorin Fiyat Listesi 21 Eylül 2022

Akaryakıt fiyat listesindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Öyle ki benzin ve motorine ilişkin çeşitli detaylara değineceğiz. Son zamanlarda değeri iyice artan akaryakıttaki son durum belli olacak. Yeni bir zam haberi gelecek mi? 21 Eylül İstanbul, İzmir ve Ankara'da benzin motorin fiyat listesi...Akaryakıt fiyatlarına ilişkin çeşitli gelişmeler ve dahası haberimizde yerini

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin çeşitli gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alıyor. Öte yandan benzin ve motorin fiyatları son dönemde iyice zamlanmıştı. Sonrasında motorinden gelen indirim kararı dikkat çekti. Öte yandan brent varil petrol ve ham petrol fiyatlarında da çeşitli detaylara yer verildi. Önümüzdeki günlerde akaryakıt fiyatlarına ilişkin bizleri nelerin beklediğinden söz edeceğiz.

Akaryakıta Zam Gelir mi?

Piyasadaki gelişmelere göre akaryakıtta bir değişim olup olmayacağı anlaşılabilir. Bu noktada ne gibi gelişmelerin yaşanacağını sizlerle paylaşacağız. Şimdilik herhangi bir değişim olmadığı görülüyor. Ancak genel olarak haftalık değişimlerin yaşandığına şahitlik ettik. İşte 21 Eylül itibarıyla fiyatlardaki son durum aşağıda listelendi. İstanbul, İzmir ve Ankara'da akaryakıt fiyatlarına dair neler biliyoruz?

Akaryakıt Fiyatları 21 Eylül 2022

İstanbul Benzin Motorin Fiyatları
Benzin: 19,23 TL
Motorin: 23,07 TL
LPG: 10,62 – 11,07 TL
Ankara Benzin Motorin Fiyatları
Benzin: 19,34 TL
Motorin: 23,18 TL
LPG: 10,94 TL
İzmir Benzin Motorin Fiyatları
Benzin: 19,34 TL
Motorin: 23,02 TL
LPG: 10,74 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.