Akaryakıta Gelen Zam İsyan Ettirdi! LPG Otogazın Fiyatında Rekor Artış!

Akaryakıta Gelen Zam İsyan Ettirdi! LPG Otogazın Fiyatında Rekor Artış!

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin son zamlar duyuruldu. EPGİS, yaptığı açıklamada benzin ve motorinin yanı sıra LPG otogaza da zam geldiğini açıkladı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası verilerine göre LPG otogaza ne kadar zam geldi? Güncel LPG otogaz fiyatı ortaya çıktı.

Akaryakıt fiyatlarında motorin ve benzine sık sık zam geliyordu. Bir süredir LPG otogaz için herhangi bir zam yapıldığı görülmemişti. Tam da bu vakit EPGİS'in açıklaması gündeme geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, 4 Şubat'tan itibaren geçerli olacak şekilde LPG otogaza zam yapılacağını açıkladı. Bu nedenle de güncel LPG otogaz fiyatları merak edildi.

Zam Miktarı Ne Kadar?

LPG otogaza gelen zam miktarı pek çok kişiyi şaşırttı. Çünkü tek seferde 40 kuruş arttı. Fiyatların bu denli yükselmesi ise önümüzdeki haftalarda yeni bir zammı gelip gelmeyeceğini merak ettirdi. Çünkü brent varil petrol fiyatının artmasıyla birlikte akaryakıt fiyatları yükseliyor. Benzin, motorin ve LPG otogaz fiyatlarına ilişkin Şubat ayında yeni bir zammın gelip gelmeyeceği kesinleşecek.

Zam Bugün Başladı

4 Şubat Cuma günü itibariyle başlayan zamla birlikte artık araç sahiplerinin LPG otogaz alması için litre başına 40 kuruş daha fazla ödeme yapması gerekecek. Zamla birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara'daki güncel fiyat listesi de merak edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.