Altın Fiyatları Eylül Ayı İtibariyle Okunu Aşağı Yöne Çevirdi! Tam Altın Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Altın Fiyatları Eylül Ayı İtibariyle Okunu Aşağı Yöne Çevirdi! Tam Altın Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Altının dolar endeksi eylül ayı itibariyle değişmeye başladığı görüldü. Eylül ayında tam altın fiyatının artmasıyla beraber çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Altın fiyatları hakkında son dakika gelişmeleri. 11 Eylül altın değerlendirmesi hakkında ekonomistler açıklama yaptı. İşte haberin detayları...

Dolar fiyatının yükselmesinin ardından 11 Eylül tarihinde altın fiyatlarının ne kadar olacağı alıcılar merak ediliyor. 11 Eylül tarihinde altının piyasa değeri okunu aşağı yöne çevirdi. Ekonomistlerden alınan bilgiler neticesinde Cumhuriyet altın fiyatı diğer aylara oranla azalma eğiliminde. 11 Eylül tarihinde 22 ayar bilezik fiyatı da belli oldu. Bunun dışında dolar endeksinin yükselmesi altın fiyatlarına da yansımadı. 11 Eylül tarihinde altın fiyatları hakkındaki tüm detaylar belli oldu.

11 Eylül Güncel Altın Fiyatları

Gram Altın

Alış: 484,54

Satış: 488,55

22 Ayar Bilezik

Alış: 440,00

Satış: 442,23

Cumhuriyet Altını

Alış: 3.109,88

Satış: 3.169,44

Yarım Altın

Alış: 1.550,08

Satış: 1.589,58

Çeyrek Altın

Alış: 777,47

Satış: 794,79

Tam Altın

Alış: 3.200.76

Satış: 3.285.63

11 Eylül tarihinde altın fiyatları düşüşe geçti!

Altın fiyatları bugün azalma eğilimine geçti. Ayrıca alınan bilgiler neticesinde tam altın fiyatının diğer günlere oranla düşüşe geçtiği ortaya çıktı. Bunun dışında dolar endeksi de geçtiğimiz günlere göre aynı seviyelerde ilerlemeye devam ediyor. Gram altının fiyatının azaldığını dile getiren ekonomistler bu ayların düğün günü olmasından dolayı fiyatların da düştüğünü açıkladı. Eylül ayının ilk günlerine kadar altın fiyatlarında belli olan bir sıçramanın gelip gelmeyeceği de şimdiden vatandaşlar tarafından merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde gram altın fiyatının son zamanların tırmanışa geçeceği de söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.