Altın Fiyatları Herkesi Şaşırttı! Altına Yatırım Yapanlar Buna Dikkat Etsin!

Altın Fiyatları Herkesi Şaşırttı! Altına Yatırım Yapanlar Buna Dikkat Etsin!

Altındaki son gelişmeler dikkat çekti. Altın fiyatlarını inceleyenleri şaşırtıcı bir sonuç bekliyor. 25 Ocak Salı günü itibariyle gram, çeyrek ve ONS altındaki son durum nedir? Altına dair bilinmeyenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. İşte altının 2022 yılı güncel fiyat listesi.

Altın, son zamanlara damgasını vurmaya devam ediyor. Fiyat listesine baktığımızda altınla ilgili daha önce pek çok tahmin ve verilere dayalı analiz yapıldığı görüldü. 2022 yılında da beklentiler çok daha farklıydı. Ancak altın fiyatları şaşırttı. Peki 25 Ocak Salı günü altında nasıl bir gelişme yaşandı? Pek çok kişi bu durumu merak ediyor. 1000 TL'yi gören gram altından sonraki düşüş şok etti.

Altın Fiyatlarına Ne Oldu?

Altın fiyat değişimiyle birlikte bir süredir stabil bir grafik izliyor. Ne yükseliyor ne de düşüyor. Hal böyle olunca gözler FED'den gelecek açıklamaya çevrildi. Ancak altının artıp azalmaması da yatırımcıyı düşündürdü. Gram, çeyrek ve ONS altının son bir aylık fiyat grafiği de bize bunu anlatmakta. ONS altının 1840 doların üzerine çıkması sevindirse de bir süredir bu seviyelerde gezdiğini söyleyebiliriz.

Altın Güncel Fiyat Listesi

Altında gram 798,88 TL alış fiyatı olarak gözükürken 799,01 TL satış fiyatı olarak grafiklerde yerini aldı. TL paritesinde çeyrek altının 1296 TL alış ve 1318 TL satış olarak piyasalarda yerini aldığı görülüyor. ONS altın 1840,60 TL alış fiyatı ve 1840,84 TL satış fiyatı. Cumhuriyet altınındaki son durum ise 5183 TL alış ve 5255 TL satış. Fiyatlardaki güncel durum bu şekilde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.