Altın Fiyatlarındaki Değişim Dikkat Çekti! Gram ve Çeyrek Altın Yükselecek mi?

Altın Fiyatlarındaki Değişim Dikkat Çekti! Gram ve Çeyrek Altın Yükselecek mi?

Altın fiyatlarına ilişkin merak edilen gelişmeler paylaşıldı. FED faiz kararıyla birlikte gram altının 1000 TL'yi görebileceği iddia ediliyordu. Çeyrek altın ise 1500 TL'ye çıkacak mı? İşte fiyatlarda yaşanan dalgalanma ve son duruma ilişkin çeşitli değerlendirmeler...

Gram ve çeyrek altının FED faiz kararı haberinden sonra yükseldiği görüldü. Anlık olarak gram altının 800 TL'yi geçmesi dikkat çekmişti. Peki güncel fiyatlarla birlikte son durum nedir? Pek çok kişinin merak ettiği bu gelişmeye dair sonuçları paylaşacağız. Altın kaç TL oldu? FED kararıyla birlikte fiyatlarda dalgalanma yaşadığı görüldü. Yatırımcılar beklediği etkiyi bulabildiler mi merak ediliyor.

Faizler Sabit Tutuldu

FED'in faizleri sabit tutması altın fiyatlarını bir an olsun yükseltti. Ancak daha sonra düşüş yaşayan gram, 22 ayar bilezik ve çeyrek altının bu durumu yatırımcı açısından farklı yorumlanmış olabilir. Fiyatlar daha da fazla düşecek mi araştırılıyor.

Gram Altın 1000 TL Olur mu?

Gram altının 1000 TL olacağına yönelik iddialar ise FED faiz kararı karşısında pek de bir işe yaramadı. Mart ayında faizle ilgili bir hamlenin gelip gelmeyeceğini ise göreceğiz. Pek çok kişinin gözü Mart ayı içerisinde FED'in vereceği kararda olacak. Dolayısıyla şu an için yalnızca güncel altın fiyatları takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.