Altın Fiyatlarının Geleceği Bugüne Bağlı! Altın Eylül Ayında Yükselecek mi?

Altın Fiyatlarının Geleceği Bugüne Bağlı! Altın Eylül Ayında Yükselecek mi?

Altın fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri ortaya çıktı. Temmuz ve Ağustos ayında düşüşe başlayan altın, Eylül ayında yükselir mi? Gram, çeyrek, Cumhuriyet ve ONS altının güncel fiyatları belli oldu. Cuma günü yapılacak açıklamalar altının kaderini belirleyecek.

Altın, son dönemde yaşadığı düşüşlerden sonra toparlanma sürecine girebilir. Ancak bunu yaşaması için bugün açıklanacak bazı verilere ihtiyacı var. ONS altındaki değişim pek çok altın çeşidini etkileyecektir. Gramdan çeyrek altına kadar altın çeşitlerinde hızlı değişimler yaşanabilir. Peki Eylül ayında güncel altın fiyatları ne durumda? Yatırımcıların gözü ABD'ye çevrilmiş vaziyette. Tarım dışı istihdam verileri büyük öneme sahip. Ancak yatırımcıların piyasadan çekilmesiyle kan kaybeden altın, bu sefer kendini toparlayabilecek mi?

Güncel Altın Fiyatları

Gram altının 500 TL seviyelerinden şok düşüşle 485 TL'ye kadar indiği görüldü. Bununla beraber çeyrek altın da ortalama 785 TL civarlarından işlem görüyor. Cumhuriyet altının 3190 TL'lerde olması da yatırımcıları bir nebze umutlandırdı. Ancak tüm değişim ONS altındaki artışla başlayacak. Eğer artış yaşanır ise yatırımcılar açısından güzel gelişmeler meydana gelecek.

Gram ve Çeyrek Altın Yükselecek mi?

Gram ve çeyrekteki düşüş gözler önüne serildi. Altının yükselişi Eylül ayında gerçekleşir mi bilinmiyor. Temmuz ve Ağustos aylarında meydana gelen düşüşler piyasayı ciddi anlamda sarstı. Bunun yanı sıra çeşitli veriler de gösteriyor ki altına olan güven bir miktar azaldı. Altın şimdilik mevcut pozisyonunu koruma gayreti içerisinde gözükse de önümüzdeki günlerde, haftalarda ve aylarda çok daha farklı bir durumda olabilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.