Altın Uzmanı Açıkladı! Artık Çeyrek ve Bilezik Almak Hayel Olacak! İşte Güncel Altın Fiyatları Listesi..

Altın Uzmanı Açıkladı! Artık Çeyrek ve Bilezik Almak Hayel Olacak! İşte Güncel Altın Fiyatları Listesi..

Altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları artıyor mu? Altına yatırım yapan vatandaşlar fiyatların ne kadar olacağını merak ediyor. İslâm Memiş altın fiyatları hakkında açıklama yaptı. İşte haberin tüm detayları...

İslam Memiş altın fiyatlarının ne kadar olacağını söyledi. Altın fiyatlarını değerlendirdi. Altın fiyatları artıyor mu azalıyor mu? İslam Memiş tarih verdi. Altın fiyatları ne kadar olacak? İslam Memiş'den son dakika açıklaması geldi.

Altın Fiyatları Azalıyor mu? İslam Memiş Tarih Verdi

Alınan bilgiye göre altın fiyatları hakkında açıklama İslam Memiş den geldi. Ünlü ekonomist İslam Memiş, mayıs ayında altın fiyatların da bir oynama yaşanacağını söyledi. Alınan bilgiye göre Mayıs ayının sonunda altın fiyatları artacak. Hatta İslâm Memiş, Mayıs ayının son haftasında gram altının 1450 lira olacağını söyledi. Altına yatırım yapan vatandaşlar ise altın fiyatlarının ne zaman normale döneceğini merak ediyor. İslam Memiş tarafından yapılan bu açıklamanın ardından altına yatırım yapan vatandaşlar, tedbirini aldı. Altın fiyatları 21 Nisan tarihinde okunu yine yukarı yöne çevirdi. Alınan bilgiye göre altın fiyatları artıyor. Çeyrek altın bu tarihte yine fırladı. Vatandaşlar şimdi mayıs ayının son haftasında altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.