Altın Uzmanı Altın Fiyatlarında Neler Olacağını Açıkladı

Altın Uzmanı Altın Fiyatlarında Neler Olacağını Açıkladı

Altında yaşanan gelişmeden sonra Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi. Altın da dahil olmak üzere yatırım araçlarında fiyatların düşebileceği uyarısında bulundu. Üstelik bu süre zarfında nasıl kâr elde edilir ve kimler zarar edecek bunlardan da söz etti. Altın fiyatlarında neler olacak?

İslam Memiş'ten çarpıcı altın fiyatları yorumu geldi. Özellikle de son zamanlarda dikkat çeken Rusya Ukrayna savaş krizi çok soruldu. Kendisi, yaptığı açıklama ile savaş krizinin enflasyonu unutturmak için yapıldığını dile getirdi. Üstelik bu gelişmelerle birlikte yatırım için sepet yapılması gerektiğini hatırlattı. Aksi halde zarar etmenin olası olduğu vurgulanıyor.

Satan Zarar Edecek!

Altın fiyatlarına ve diğer yatırım araçlarına ilişkin satanın zarar edeceği vurgulandı. Bu nedenle sabırla beklemenin doğru olduğunu ifade etti. Sabırlı olanların yatırımlarının zarar etmeyeceği ve uzun vadede kâra geçeceğini belirten cümleler sarf etti.

Al Sat Yapanları Uyardı!

Al sat yaparak kazanç elde etmeye çalışanların zarar edebileceğinden söz etti. Bu nedenle kısa ve orta vadede kâr beklenmemesi gerektiğini söylemiş oldu. Uzun vade yatırımın şu noktada en değerli yatırım olacağını belirtiyor. Peki altın fiyatları da dahil olmak üzere pek çok yatırım aracı uzun vadede mi değerlenecek? 21 Şubat itibariyle paylaşılan İslam Memiş yorumu, mevcut yatırımcıların dikkatini çekmişe benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.