Altın ve Dolar Çıldırdı Resmen! Dolar 30 TL Geçecek İddiası..

Altın ve Dolar Çıldırdı Resmen! Dolar 30 TL Geçecek İddiası..

Altın ve dolar fiyatlarına ilişkin ekonomi uzmanı Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Doların 30 TL civarlarında olabileceği konuşuluyor. Peki dolar fiyatları artacak mı? Enflasyonun önümüzdeki aylarda nasıl olacağı merak ediliyor. Bunun yanı sıra altın fiyatlarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunuldu.

Altın ve döviz fiyatlarının artmasıyla birlikte Merkez Bankası'nın çeşitli müdahaleleri gündeme gelmişti. Ekonomi Uzmanı Selçuk Geçer'in açıklamaları ise çok konuşuldu. Dolar bu sene sonunda kaç TL olacak? Pek çok kişi şu an için 13 -14 TL seviyesinde olan dolar için çeşitli iddialarda bulunuyor. Teknolojik ürünlerin 14 TL seviyesinden değil çok daha yüksek fiyattan işlem gördüğü iddia edildi. Selçuk Geçer'in söyledikleri büyük bir dikkatle dinleniyor. Daha önce yaptığı bazı tahmin ve açıklamaların tuttuğu da görüldü.

Dolar 20 TL Gibi!

Ürünlerdeki fiyatlandırmaların dolar sanki 20 TL'mişcesine yapıldığı belirtiliyor. Dolayısıyla teknolojik ürünlerin bir noktada pahalı olmasının nedeni de bu. TL'nin hızlı şekilde düşmesi nedeniyle yurt dışına bağlı pek çok ürünün bu şekilde fiyatlandırılabileceğine dikkat çekildi.

Enflasyon Artacak!

Enflasyonun artması ve beraberinde döviz fiyatlarıyla altın fiyatlarının yükselmesi bekleniyor. Yıl boyu sürecek olan fiyat grafiğinde büyük bir artış beklenmekte. Selçuk Geçer'in çeşitli analizleri bunu gösteriyor. Ancak Merkez Bankası'ndan gelecek yastık altındaki altınları kapsayan paket yakında açıklanacak. Böylelikle döviz fiyatları bir an olsun düşebilir veya bambaşka gelişmeler yaşanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.