Altın ve Doları Yüksek Fiyattan Alanlara Müjde!

Altın ve Doları Yüksek Fiyattan Alanlara Müjde!

İslam Memiş, dolar ve altınla ilgili görüşlerini paylaştı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan İslam Memiş, birtakım iddialar ortaya attı. İşte haberin tüm ayrıntıları...

İslam Memiş, dolar ve altın yatırımcısına müjdeli bir haber verdi. Yatırımcıların gözdesi altın ve dolar analisti İslam Memiş ortaya attığı iddialar ile ağızları açık bıraktı. Ayrıca sosyal medya hesabından çarpıcı iddialarda bulunarak altın ve dolar yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Altın ve Dolar Fiyatı Ne Olacak?

İslam Memiş, piyasa senaryosu hakkında konuştu. Piyasa tahminlerine bir yenisini daha ekleyerek altın ve dolar yatırımcısının yüzünü güldürdü. İslam Memiş’e göre dolar ve altının çalkantılı bir dönemden geçiyor. Ayrıca altını yüksek fiyattan alan yatırımcıların ise iyi bir fırsat yakaladığını dile getirdi. Bunun ardından İslam Memiş, yatırımcıları sevindiren açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş Yatırımcıların Yüzünü Güldürdü

Alınan bilgiler neticesinde yatırımcıları sevindiren açıklamalar yine İslam Memiş’ten geldi. Euro ve doların parite seviyesinin 1,09 olduğunu söyleyerek yatırımcılara seslendi. Altın ve doları yüksek fiyattan alanların çok başarılı bir işe adım attıklarını açıkladı. Dip seviyeleri zorlanan eşleşmelerde yüksek fiyatlardan altın ve dolar alanlar üzülmemesi gerektiğinin altını çizdi. Dolar için önemli seviyelerin 14.50-14.70 olduğunu dile getirdi. Ardından 15-16 bandında Euro/TL kurunu takip etmekte olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.