Altın Yeni Haftaya Nasıl Başladı? Çeyrek Altın Fiyatı Bin Liranın Altına mı Düşüyor?

Altın Yeni Haftaya Nasıl Başladı? Çeyrek Altın Fiyatı Bin Liranın Altına mı Düşüyor?

Rusya ve Ukrayna savaşı ile birlikte enflasyon artışı değerlendirmeye alındığı zaman bu durumun altın fiyatlarına da etkilediği ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre 4 Nisan Pazartesi günü altın fiyatları belli oldu. Altın yatırımcısı 4 Nisan tarihinde altın alıp almamakta kararsız kaldı. İşte haberin tüm detayları...

4 Nisan altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları azalıyor mu? 4 Nisan Pazartesi günü altında son durum ne? Altın yatırımcısı 4 Nisan günü altın fiyatlarının normale dönüp dönmeyeceğini merak ediyor. 4 Nisan altın fiyatları hakkında son dakika gelişmeleri.

4 Nisan Güncel Altın Fiyatları

4 Nisan Pazartesi günü altın fiyatları belli oldu. 4 Nisan tarihinde altın fiyatları yatırımcıyı nasıl karşıladı? Rusya ve Ukrayna savaşı altın ve doları etkiledi. 4 Nisan Pazartesi günü altın piyasasındaki dalgalanmalar devam ediyor. Alınan bilgiye göre altın fiyatları hakkındaki son durum bilgileri paylaşıldı. 4 Nisan Pazartesi günü gram altın 904 liradan işlem görüyor. Bunun dışında çeyrek altın 1468 liradan satıcı ile buluşuyor. Ayrıca yarım 2. 967 liranın üzerine çıktı. Alınan bilgiler neticesinde tam altın altı bin liranın üzerine çıktı. Ayrıca 4 Nisan günü Cumhuriyet altının 6. 200 oldu. Ata altın ise 6. 170 liradan alıcı ile buluştu. Altın yatırımcısı ise fiyatların ne zaman normale döneceğini sorguluyor. Kimi iddialar ise Rusya ve Ukrayna savaşı bitse dahi altın fiyatlarının yükselmesi yönünde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.